skip to Main Content

ALV en jubileumfeest afgelast!

Het jubileumfeest en de ALV van 28 maart gaan vanwege het Corona virus niet door. Het bestuur wil voor een latere datum e.e.a. gaan organiseren. Wanneer? Dat wordt t.z.t. aan de leden en op deze plek doorgegeven. Hieronder de info van de oorspronkelijke dag. We hopen dat het op een nieuwe datum ongeveer zo zal uitzien:

Voor de middag is er de Algemene Ledenvergadering (ALV) Na de gezamelijke lunch zijn er in de middag leuke workshops. Verder zijn er nog wat feestelijke verrassingen, maar die blijven nog geheim.

De agenda van de ALV is, alleen voor leden, te bekijken op het ledengedeelte. Houd je inloggegevens bij de hand en klik na het inloggen op de menubalk op ‘leden’. Om 10.15 gaan de deuren open en om 10.30 uur start de ALV.

De informatie over het tweede gedeelte van de middag, ook toegankelijk zowel leden (gratis) als niet-leden (tegen betaling van 10 euro) volgt hieronder.

Programma:

12.00 uur Lunch – aangeboden door de vereniging

13.00/13.15 uur  Intermezzo

+/- 14.00 uur Workshop Keltische vlechtwerk

A= beginners  B= beginners/gevorderden  C= gevorderden.

+/- 15.30 uur Het bewonderen van elkaars werk, afsluiting met een hapje en een drankje

16.00 uur Einde van een gezellig en leerzame dag

35 jaar is ook: Geel, turquoiseblauw en donkerpurperrood. De getallen van ‘‘levensgenieter’, ‘vrijheid’ en doorzetter’. Wij wensen iedereen licht, zachtheid en kleur voor de volgende jaren.

Deze drie zijn altijd welkom en geven ons inspiratie voor persoonlijke mandala’s die we maken. Bij uw reactie, op deze uitnodiging,  mag een kleine mandala met bovengenoemde kleuren. Wij zijn benieuwd!.

Ontvang een warme groet, Het bestuur

Back To Top