skip to Main Content

ALV 2021

De ALV is op zaterdag 16 oktober a.s. en we beginnen om 10.30 uur. Na een digitale ALV is het fijn dat we dit jaar elkaar weer echt kunnen ontmoeten. Wel gelden er nog steeds bepaalde maatregelen en is het aantal aanwezig noodzakelijkerwijze beperkt.

Locatie: ’t Voorhuys, (onderdeel van de Andreskerk) Voorthuizerstraat 14,  3881 SH Putten. De ingang is aan de achterzijde (via de Garderenseweg in de buurt van nr.21-19), daar kunt u ook parkeren.

Vorig jaar zouden we het 35 jarig jubileum van de vereniging vieren. Dat kunnen we nog steeds niet echt doen. Het bestuur heeft besloten dit niet meer in te halen. Op naar de 40!?

De corona-beperkingen als volgt:

  • Er kunnen maximaal 40 mensen, incl. het bestuur, in het zaaltje om de veiligheid te garanderen en voldoende afstand te kunnen houden.
  • Daardoor kunnen er dit keer geen introducees meegenomen worden.
  • Wel houden we twee workshops, welke dat is nog een verrassing. We vragen u tekenspullen mee te nemen. Papier nemen wij mee.

Mocht in de beperkingen iets veranderen dan laten wij u dat natuurlijk weten. Ben je lid en wil je je opgeven. Meer informatie over het programma en hoe op te geven vindt je hier (je komt eerst bij het inlogscherm).

 

Back To Top