Agenda 2023

Zaterdag 3 juni, Regiodag in Den Haag.

Zaterdag 18 februari, Regiodag in Varsseveld, Gelderland.

ALV plus workshops, zaterdag 25 maart, waarschijnlijk te Putten.

Agenda 2022

1 oktober 2022 regiodag Noord-Holland Noord

23 juli regiodag in Horst (Noord Limburg).

18 juni regiodag in Landsmeer (bij Amsterdam)

30 april, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

Agenda 2021

Zaterdag 16 oktober, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

Agenda 2020

AFGELAST: Zaterdag 24 oktober, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

AFGELAST: Zaterdag 28 maart, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 29 februari, Regiodag Noord Nederland in Zuidhorn.

Agenda 2019

Zaterdag 23 november, Regiodag Noord-Holland in Obdam

Zaterdag 9 november, Regiodag Gelderse Achterhoek in Varsseveld

Zaterdag 29 juni, Regiodag Noord-Holland in Heemstede

Zaterdag 23 maart 2019, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 9 februari, Regiodag Noord Brabant in Roosendaal

Voor cursussen en workshops gegeven door leden zelf (niet door de vereniging) door het hele land zie hier.

Hieronder informatie over de komende regiodagen. Voor de regiodag(en) die al zijn geweest kun je in de agenda doorklikken naar het verslag met foto’s (alleen voor leden).

Regiodag, 3 juni, Den Haag

De Regiodag Den Haag is op zaterdag 3 juni a.s.
Locatie: Buurthuis Wings, Mozartlaan 195, 2555 JK Den Haag.

Wings is goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid en er stopt een tram en een bus vlakbij. De mensen die zich opgeven zullen hier t.z.t. meer informatie over ontvangen.

De zaal is geschikt tot ongeveer 30 personen en de aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.
Voor leden is deze dag gratis, introducés betalen €10,= p.p.

Op deze ontmoetingsdag voor leden en introducés uit Zuid-Holland en van daarbuiten kunt u uw mooiste, leukste, dierbaarste, oudste, nieuwste, enz. mandala’s meenemen om ten toon te stellen voor een dag.

Zelf meenemen: een lunch en tekenmaterialen; (kleur)potloden, fineliners, passer, geo, liniaal, gum e.d.

Programma:
10.00 uur Inloop met koffie/thee en iets lekkers
10.30 uur: Na een kort welkomstwoord en enige informatie over het programma kunnen we beginnen met de 1e workshop; strandmandala door Jolanda de Wit
12.30 uur: Lunch (zelf meenemen)
13.30 uur: Start van de 2e workshop; een zonnige mandala door Ank van Lier
+/- 16 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje.

Kom je ook? Meld je vóór 20 mei aan door een mailtje te sturen naar Jolanda de Wit: secretaris@mandalavereniging.nl

Regiodagen en Ledendagen

Regelmatig organiseren vrijwilligers van de Nederlandse Mandalavereniging een Regiodag waarin leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, elkaars werk kunnen bekijken en een of meer workshops kunnen volgen. Deelname aan deze dagen is voor leden (veelal) gratis. Leden kunnen een (betalende) introducé meenemen.

Op de jaarlijkse landelijke Ledendag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en is er ook volop ruimte voor workshops e.d. Ook hier kunnen leden een (betalende) introducé meenemen.