Agenda 2022

23 juli regiodag in Horst (Noord Limburg).

18 juni regiodag in Landsmeer (bij Amsterdam)

30 april, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

Agenda 2021

Zaterdag 16 oktober, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

Agenda 2020

AFGELAST: Zaterdag 24 oktober, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

AFGELAST: Zaterdag 28 maart, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 29 februari, Regiodag Noord Nederland in Zuidhorn.

Agenda 2019

Zaterdag 23 november, Regiodag Noord-Holland in Obdam

Zaterdag 9 november, Regiodag Gelderse Achterhoek in Varsseveld

Zaterdag 29 juni, Regiodag Noord-Holland in Heemstede

Zaterdag 23 maart 2019, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 9 februari, Regiodag Noord Brabant in Roosendaal

Voor cursussen en workshops gegeven door leden zelf (niet door de vereniging) door het hele land zie hier.

Hieronder informatie over de komende regiodagen. Voor de regiodag(en) die al zijn geweest kun je in de agenda doorklikken naar het verslag met foto’s (alleen voor leden).

Regiodag Landsmeer (net ten noorden van Amsterdam)

Op zaterdag 18 juni is er een regiodag voor leden en (beperkt) introducees. De locatie: Zaal bij begraafplaats Landsmeer, Zuideinde 62, 1121 CM Landsmeer. De locatie is goed te bereiken met de auto en OV.

Deelnemen: De dag gaat door bij 10 ledenaanmeldingen. Er zijn in totaal maximaal 20 plekken beschikbaar. We streven naar maximaal 5 introducés. Dus meld je snel (en uiterlijk 10 juni) aan! Stuur een mail naar mandala.bovenij@gmail.com

Het programma voor deze dag is:
10:00 uur: zaal open, inloop met koffie/thee
10:15 uur: welkom
10:30 uur: randenmandala (Hilda Sloot)
12:30 uur: lunch (1 broodje p.p.) & drinken
13:15 uur: intuïtieve mandala (Marjoleine van der Knaap)
15:15 uur: afsluiting van de dag met een hapje en een drankje.
Het is altijd leuk om elkaars werk te bekijken dus neem gerust eigen werk mee!
Voor leden van onze vereniging is deze regiodag gratis. Wil je iemand meenemen? Dat kan, een introducé is van harte welkom tegen een kleine bijdrage van € 10,00.

Meer informatie over materialen, bereikbaarheid enz. vind je hier

Regiodag Limburg

Op zaterdag 23 juli 2022 is er een regiodag voor leden in Horst (Limburg).
Locatie: BreakOut, Venrayseweg 116, 5961 AJ Horst. Er is een grote parkeerplaats aanwezig en het is te bereiken met het openbaar vervoer.

Deelnemen? Geef je dan voor 1 juli op bij: Pascalle Jacobs: pascalle.ja@outlook.com

Het programma voor deze dag is:
10.00 uur: Inloop koffie/thee met iets lekkers.
10.30 uur: Start workshop, silhouet in een zendala. (Pascalle Jacobs)
12.30 uur: Lunch (zelf meenemen maar er wordt voor een kopje soep gezorgd)
13.30 uur: Mandala maken met een eigengemaakt sjabloon. (Nympha Schouten)
+/- 16.00 uur : Afsluiting van een mooie inspirerende dag.
Voor leden van onze vereniging is deze regiodag gratis.
Wil je jouw zus, moeder of buurvrouw meenemen? Een introducé is van harte welkom maar daar vragen we een bijdrage van € 10,00 voor.
Iedereen krijgt gratis 5 x koffie of thee. Daarboven betaal je € 2,00 per consumptie.

De uitgebreide uitnodiging met nog meer informatie vind je hier.

Regiodagen en Ledendagen

Regelmatig organiseren vrijwilligers van de Nederlandse Mandalavereniging een Regiodag waarin leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, elkaars werk kunnen bekijken en een of meer workshops kunnen volgen. Deelname aan deze dagen is voor leden (veelal) gratis. Leden kunnen een (betalende) introducé meenemen.

Op de jaarlijkse landelijke Ledendag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en is er ook volop ruimte voor workshops e.d. Ook hier kunnen leden een (betalende) introducé meenemen.