Agenda 2023

Zaterdag 18 februari, Regiodag in Varsseveld, Gelderland.

ALV plus workshops, zaterdag 25 maart, waarschijnlijk te Putten.

Agenda 2022

1 oktober 2022 regiodag Noord-Holland Noord

23 juli regiodag in Horst (Noord Limburg).

18 juni regiodag in Landsmeer (bij Amsterdam)

30 april, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

Agenda 2021

Zaterdag 16 oktober, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

Agenda 2020

AFGELAST: Zaterdag 24 oktober, ALV, in het ‘Voorhuys’ van de Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten.

AFGELAST: Zaterdag 28 maart, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 29 februari, Regiodag Noord Nederland in Zuidhorn.

Agenda 2019

Zaterdag 23 november, Regiodag Noord-Holland in Obdam

Zaterdag 9 november, Regiodag Gelderse Achterhoek in Varsseveld

Zaterdag 29 juni, Regiodag Noord-Holland in Heemstede

Zaterdag 23 maart 2019, Landelijke Ledendag in Putten, Gelderland

Zaterdag 9 februari, Regiodag Noord Brabant in Roosendaal

Voor cursussen en workshops gegeven door leden zelf (niet door de vereniging) door het hele land zie hier.

Hieronder informatie over de komende regiodagen. Voor de regiodag(en) die al zijn geweest kun je in de agenda doorklikken naar het verslag met foto’s (alleen voor leden).

Regiodag, 18 februari Gelderland

De Regiodag is op zaterdag 18 februari a.s. en is dit keer in Varsseveld, Gelderland.
Locatie: Buurthuis/Cultureel Centrum De Kwaksmölle, Doetinchemseweg 48 (7051 DT) te
Varsseveld.

Er is parkeergelegenheid vlakbij. En vanaf station Varsseveld is het ongeveer 15 minuten
lopen naar de locatie.
De zaal is geschikt tot ongeveer 30 personen.
Voor leden is deze dag gratis, introducés betalen €10,= p.p.
Lunch zelf meenemen, voor drinken en de rest wordt gezorgd.
Op deze ontmoetingsdag voor leden en introducés uit Gelderland en van daarbuiten kunt u
uw mooiste, leukste, dierbaarste, oudste, nieuwste, enz. mandala’s meenemen om ten toon
te stellen voor een dag.
Neemt u zelf uw potloden, fineliners, liniaal, gum e.d. mee? Dat werkt meestal het prettigst.
Programma:
De zaal is om 10.00 uur open voor ontvangst
10.30 uur: Na een kort welkomstwoord en enige informatie over het programma kunnen we
beginnen met de 1e workshop.
12.30 uur: Lunchtijd, u dient zelf voor uw lunch te zorgen.
13.30 uur: Start van de 2e workshop.
15.30 uur: Nabespreken met een hapje en een drankje.
16.00 uur: Einde
Graag zien wij uw aanmelding zo spoedig mogelijk tegemoet, in ieder geval vóór 4 februari
a.s.
Dit kan door een mailtje te sturen naar: secretaris@mandalavereniging.nl

Regiodagen en Ledendagen

Regelmatig organiseren vrijwilligers van de Nederlandse Mandalavereniging een Regiodag waarin leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, elkaars werk kunnen bekijken en een of meer workshops kunnen volgen. Deelname aan deze dagen is voor leden (veelal) gratis. Leden kunnen een (betalende) introducé meenemen.

Op de jaarlijkse landelijke Ledendag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en is er ook volop ruimte voor workshops e.d. Ook hier kunnen leden een (betalende) introducé meenemen.