skip to Main Content

Disclaimer

Deze site heeft alleen een informatieve rol. De Nederlandse Mandalavereniging (de initiatiefnemer) is niet verantwoordelijk voor fouten, nalatigheid, onnauwkeurigheden op de site of voor de resultaten die verkregen zijn door gebruik van de gepubliceerde informatie.

De Nederlandse Mandalavereniging garandeert niet dat de informatie in alle opzichten accuraat is. De op de website gepubliceerde informatie en/of afbeeldingen is met medeweten en met toestemming van de eigenaar van de informatie en/of afbeeldingen gepubliceerd. Hierdoor stemt de eigenaar van de gepubliceerde informatie en/of afbeeldingen ermee in dat de Nederlandse Mandalavereniging niet verantwoordelijk is voor eventueel misbruik en/of schenden van auteursrechten of eventuele andere rechten. De Nederlandse Mandalavereniging heeft geen mogelijkheden om het eigenaarschap van de informatie en/of afbeeldingen te controleren en controleert deze dan ook niet.

Mocht u als bezoeker informatie en/of afbeeldingen op de website zien waarvan u weet dat de eigenaar daar geen toestemming voor heeft gegeven, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten aan de webmaster. De Nederlandse Mandalavereniging zal dan de betreffende informatie en/of afbeelding van de website verwijderen. De aansprakelijkheid en eventuele schade die voortvloeit uit eventueel misbruik en/of schenden van auteursrechten of eventuele andere rechten ligt bij degene die de informatie en/of afbeeldingen aan de Nederlandse Mandalavereniging heeft aangeboden ter publicatie.

De Nederlandse Mandalavereniging zal in een dergelijke situatie zijn medewerking verlenen aan de rechtmatige eigenaar met betrekking tot het verstrekken van informatie over degene die het betreffende materiaal heeft aangeboden.

Internetgebruik algemeen

Gebruikers van websites worden aangemoedigd de gevonden informatie op websites voor eigen gebruik te controleren en te bevestigen middels andere bronnen en door eventueel direct professioneel contact.

Back To Top