skip to Main Content

Wat leuk dat je lid wilt worden! We hopen je te ontmoeten op een ledendag of een van je mandala’s te zien op Facebook of op de website. Vul onderstaand formulier in en je krijgt informatie over betaling toegestuurd per email. Na betaling ontvang je eventueel al verschenen tijdschriften van het lopende jaar en in een aparte mail gegevens om in te loggen op het besloten ledengedeelte van deze website. Kijk eventueel in je spambox voor deze aparte mail.

De vereniging wordt georganiseerd door vrijwilligers. Heb dus geduld, je krijgt zeker een reactie.  

Meer informatie over lidmaatschap

 

  De Vereniging int het lidmaatschapsgeld d.m.v. een machtiging. Gaat u daarmee akkoord?
  Ja, ik machtig de Nederlandse Mandalavereniging voor het jaarlijks afschrijven van lidmaatschapsgeld. Vult u dan het rekeningnummer in?Nee, ik ontvang liever een betalingsverzoek. Ik betaal hiervoor 3 euro extra, bovenop het verschuldigde lidmaatschapsgeld. Vult u uw bankrekening dan hieronder niet in. NB: ook bij zelf betalen zonder factuur vragen we u 3 euro extra verwerkingskosten te betalen

  Bank Identificatie( (BIC) :
  (Niet verplicht veld bij Nederlands rekeningnummer)

  Hoe leerde je de Nederlands Mandalavereniging kennen?
  Via de website van de verenigingVia facebookVia een lidVia een regiodagvia een cursus of workshopvia een beursvia een (papieren) folderanders

  * Bestaande leden krijgen een leuke attentie bij werving van een aantal nieuwe leden.

  Als u uw rekeningnummer (IBAN) heeft ingevuld gaat u door invullen en verzenden van dit formulier akkoord met de jaarlijkse automatische incasso van de contributie van de Nederlandse Mandalavereniging in de eerste week van januari. Dit geldt zolang u lid ben van de Nederlandse Mandalavereniging.
  Doorlopende MACHTIGING (SEPA)
  Naam incassant: De Nederlandse Mandalavereniging
  Adres: Oosteinde 112
  Woonplaats: Berkhout
  Postcode: 1647 AG
  Land: Nederland
  Incassant ID: NL96ZZZ401570760000
  Reden betaling: jaarlijkse contributie Nederlandse Mandalavereniging

  NB: Als u het t.z.t. niet eens bent met deze afschrijving (omdat u reeds op tijd en schriftelijk, uw lidmaatschap heeft opgezegd) kunt u deze terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Let op: De gegevens die je met dit formulier opgeeft, worden verwerkt in onze ledenadministratie. Wil je meer lezen over hoe wij omgaan met privacy? Lees dan de privacyregels.

  Met het verzenden van dit formulier geef ik de Nederlandse Mandalavereniging toestemming mijn gegevens gedurende mijn lidmaatschap te beheren en te gebruiken conform de privacyregels van de vereniging.

  Back To Top