skip to Main Content

Direct naar het lidmaatschapsformulier? Klik hier!

Of eerst wat meer informatie? Lees dan de FAQs hieronder.

Wat kost het?

De contributie bedraagt in 2024 €25 per jaar (in 2023 €20). Buiten Nederland €30 per jaar (in 2023 €25). Zonder automatische incasso wordt €3,- extra gerekend. Het verenigingsjaar valt samen met het kalenderjaar. Het geld wordt halverwege januari afgeschreven van de rekening. Per jaar wordt de hoogte van dit bedrag op de ALV vastgesteld.

Wat krijg ik ervoor? 

  • Drie keer per jaar krijg je per post het fullcolour verenigingsblad “Mandala“. Dit blad is geschreven voor en door leden, en staat boordevol voorbeelden, uitleg en verhalen.
  • Elk jaar organiseren het bestuur en vrijwilligers een ledendag met workshop(s), vaak in combinatie met de Algemene Ledenvergadering.
  • Door het land heen worden door leden regiodagen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Daar krijg je volop gelegenheid tot leggen van contacten en volgen van kleine workshops.
  • Geef je zelf ook cursus, ben je lid van een mandalakring of heb je website over mandala’s? Dan kun je een link laten plaatsen op deze website en ervan melding laten maken in het tijdschrift
  • Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van deze site. Daar vind je artikelen terug uit al verschenen jaargangen van het tijdschrift en nog meer informatie
  • Je krijgt toegang tot de besloten Facebookpagina van de vereniging. Daar kun je je eigen mandala’s posten en in contact komen met andere leden.

Wat kan ik als lid nog meer?

  • Leden kunnen een bijdrage insturen voor het tijdschrift. Stuur een mandala in, schrijf er iets over, maak een korte instructie enz.
  • Een regiodag organiseren in jouw buurt. Er ligt een draaiboek klaar en er is een budget voor gereserveerd.
  • Een mandala insturen voor plaatsing op deze site
  • Kennismaken met heel veel verschillende mensen die ieder hun eigen stijl hebben, hun kennis met je willen delen en met jou gemeen hebben dat ze genieten en groeien met het tekenen van mandala’s.

Hoe word ik lid? 

Vul het lidmaatschapsformulier in. Je kunt hierop aangeven of je ook toestemming verleent voor automatisch afschrijven van het lidmaatschapsgeld. De tot dan toe verschenen tijdschriften van het betreffende jaar worden toegezonden, je krijgt het wachtwoord voor het besloten gedeelte van deze site en er kán er toegang tot de besloten Facebookpagina worden gevraagd. Let wel: de vereniging wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er kan daarom wat tijd zitten tussen de diverse handelingen. Dus heb geduld als je het lidmaatschapsformulier hebt ingestuurd of hebt betaald. Je krijgt zeker een reactie.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Dat kan door een kennisgeving aan de ledenadministratie per email of papieren post vóór 1 december in het jaar voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar. Het verenigingsjaar is een kalenderjaar.

Doe een lidmaatschap cadeau!

Wil je iemand verrassen met een lidmaatschap van de Nederlandse Mandalavereniging? Vul dan dit formulier in. Je krijgt zo snel mogelijk de factuur voor het lidmaatschap (€ 23 in 2023/€ 28 in 2024). Als de betaling binnen is krijgt het nieuwe lid een welkomstmail en worden eventueel al verschenen tijdschriften rechtstreeks naar het nieuwe lid gestuurd. Mocht je dit cadeaulidmaatschap op een andere manier willen geven, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Gedurende het hele jaar profiteert de ontvanger van alle lidmaatschapsrechten zoals toegang tot het besloten websitegedeelte en deelname aan regio- en ledendagen. Lidmaatschap gaat per kalenderjaar. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of het cadeau-lidmaatschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar, of dat het geldt tot wederopzegging.

Back To Top