skip to Main Content

Waarom een mandala?

Het begint met een punt!

Binnen een cirkel blijven begrenst en houdt het overzichtelijk, er kan van alles gebeuren. Alleen gaat het niet met je aan de haal. Het doet wat met je. Kon je als kind wel eens ergens mee bezig zijn waarbij je zoveel plezier had dat je de tijd vergat? Die beleving kun je met mandala’s maken weer hebben, prettig toch? Sluit je aan bij een mandalakring in jouw regio en kom naar de landelijke ledendag van de Mandalavereniging. Je krijgt de informatie die je nodig hebt, ontmoet anderen en kunt ervaringen delen en inspiratie opdoen. Word lid! En begin – dan heb je al een punt en kun je verder met jouw mandala’s maken. Het zal je verrassen!

Materialen

Voor het maken van mandala’s kun je gebruik maken van verschillende materialen en technieken. Bijvoorbeeld: borduren, tekenen, schilderen, vouwen, zandstrooien of weven. Dat kan op papier maar bijvoorbeeld ook op een steen. De meeste mandala’s die je op deze site ziet zijn getekend op papier. Met potlood, stift of krijt bijvoorbeeld. Hieronder wat voorbeelden van weer andere materialen.

Inspiratie

Voor inspiratie kun je rondkijken op deze website die is voorzien van pakweg 50 mandala’s van 50 verschillende leden. Of kijk even bij de eigen websites van leden via de pagina leren en inspiratie. Daar kun je ook terecht voor cursussen in jouw buurt.

Back To Top