skip to Main Content

Je kunt een proefexemplaar van het tijdschrift aanvragen bij de ledenadministratie (ledenadministratie @mandalavereniging.nl). Je ontvangt dan een willekeurig, in de laatste twee jaar, verschenen exemplaar. Je betaalt hiervoor inclusief verzendkosten €10. Een jaar lidmaatschap kost maar €25, dus misschien vind je dat net zo aantrekkelijk….. Meld je dan hier aan!

Voor leden zijn er ook exemplaren van oude tijdschriften te koop. Wil je een specifiek nummer(s) of jaargang(en) bestellen? Stuur je verzoek via het contactformulier en geef duidelijk aan om welk(e) nummer(s) het gaat. Na betaling van de factuur wordt het naar je opgestuurd. De kosten zijn afhankelijk van de verschijningsdatum van het tijdschrift:
– recente tijdschriften, van 1 of 2 jaar oud, kosten €7,50 (excl. verzendkosten);
– tijdschriften van 3, 4 of 5 jaar oud, kosten €2,50 (excl. verzendkosten);
– oudere tijdschriften kosten €1,- (excl. verzendkosten).

Of geef een cadeau-abonnement. Dit abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Gedurende een jaar heeft de ontvanger van dit cadeau alle rechten van een gewoon lid (o.a. een tijdschrift en toegang tot het besloten gedeelte van deze website). Meer informatie …

Het fullcolour tijdschrift van de Nederlandse Mandalavereniging verschijnt 3x per jaar. ‘Mandala’ geeft op diverse manieren informatie over het mandalatekenen en laat bijdragen van leden zien. Er staan verhalen in over wat wat de makers heeft gebracht tot hun mandala’s. Technieken van getekende, geborduurde of op andere wijze tot stand gekomen mandala’s worden erin beschreven. Veel om te lezen en te bekijken. En het zet aan tot nieuw eigen werk met uitgebreide instructies. Kortom: een interessant tijdschrift dat door leden wordt geschreven en automatisch naar alle leden wordt verzonden. Het tijdschrift ‘Mandala’ verscheen voor het eerst in 1985 en is nog steeds een inspiratiebron.

Voor leden zijn diverse artikelen uit het tijdschrift op onderwerp terug te vinden in het archief. Dit archief wordt regelmatig aangevuld.

Adverteren

In het tijdschrift worden op verzoek advertenties geplaatst
1/4 pag. 72x125mm € 12,50
1/2 pag. 162x125mm € 24,-
1/1 pag. 250x125mm € 47,-

De oplage van het tijdschrift is afhankelijk van het aantal leden op dat moment en bedraagt in de regel 400-450 exemplaren. Alleen advertenties die direct verband houden met mandala’s worden geaccepteerd.
Het bestuur behoudt zich het recht voor een ingezonden advertentie niet te plaatsen.
Plaatsing vindt plaats na ontvangst van de betaling.

Hieronder wat voorbeeldpagina’s uit de afgelopen jaren om een indruk te krijgen van de inhoud. Klik op de pagina om deze te vergroten.

Leden kunnen kopij voor het tijdschrift sturen naar tijdschrift@mandalavereniging.nl.

Kopij bestaat uit eigen teksten en/of eigen afbeeldingen van leden. In de kopij mag geen reclame staan voor eigen workshops of cursussen.

Door inzending, geeft het lid toestemming voor publicatie.
De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen te weigeren voor plaatsing in het tijdschrift en om taalkundige wijzigingen aan te brengen of bijdragen in te korten. Als er te veel kopij is, zal de redactie een keuze maken, mede op basis van de volgorde van binnenkomst en het streven om zoveel mogelijk verschillende leden aan bod te laten komen.

Lever afbeeldingen aan als jpg of png. Minimaal  bestandsgrootte 1,5 mb voor plaatsing in groot formaat. Minimaal 500 kb voor plaatsing in klein formaat (kleiner dan een kwart pagina). Kleinere afbeeldingen kunnen mogelijk niet verwerkt worden.
Tekst bij voorkeur gewoon in de mail aanleveren en dus niet in aparte bestanden zoals Word of Pages.

Het tijdschrift verschijnt begin maart, juli en november.
Sluitingsdata kopij: 1 februari, 1 juni en 1 oktober.

Back To Top