skip to Main Content

Liever aan de slag via zelfstudie of digitale cursussen? Of inspiratie opdoen op een site van een van onze leden. Dat kan natuurlijk ook!

Voor online mandala-tekencursussen en workshops kun je terecht bij Caroline Adriaans van “Caroline’s Tekencirkel”, https://www.carolinestekencirkel.com/online-programma. Je kunt aan de slag via zelfstudie met begeleiding in de vorm van maandelijkse meetings. Zij geeft ook offline cursussen in Veldhoven (Noord-Brabant).

Sonja Jacobi, https://www.mandala-synchroniciteit.com/ Mandala-Synchroniciteit is mijn website waarin ik deel wat mijn levenswijsheden zijn die ik ervaar als ik mandala’s teken.  Ik kwam uit een periode vol veranderingen en moest daar mee om leren gaan en mandala tekenen heeft me hier enorm bij geholpen.

Tonneke van Roosmalen (https://mandalaplezier.wordpress.com/) Ongeveer een keer per maand plaats ik een foto van mijn nieuwste werk met daarbij een korte beschrijving van het proces. Ik haal inspiratie uit mijn cursussen bij Pachamama in Alkmaar, maar ook vaak van internet of uit een boek. Het is een beetje van alles wat.

Yvonne Balvers, https://evenyvonne.nl. Voor inspiratie en verhalen over mandala’s. Yvonne schrijft ook regelmatig voor het tijdschrift. Een deel van de website gaat ook over haar ervaringen met een chronische aandoening, die soms ook in de mandala’s en de verhalen daarover worden genoemd.

Andere interessante links:

Een suggestie voor een link? De webmaster hoort het graag.

Back To Top